events

9 August 2013

Mutesound (Holland)

  •         

 

 

 

 

 

 

 

 

9/10/11 AUG 2013

KRAANTJE PAPPIE | BOMBAY SHOW PIG FREE ENTRANCEKRAMPFHAFT | SUPERJAM FT. DIGGY DEX & SKIGGY RAPZ | HEADPHONE (BE) | BOY KID CLOUD (UK) | AND MORE

Hostel & Camping tickets te koop! Tickets

MuteSounds

MuteSounds laat zien dat muziek meer dan een beat alleen is! MuteSounds zorgt keer op keer voor een verrassing met een uiteenlopende line up, de bekende trilvloer, sign dancers, live acts en nog veel meer... 

Kraantje Pappie

Waar is Kraan? Nou Kraan staat op vrijdag voor het eerst op het podium met Sign Dancers. Samen nemen zei je mee in zijn teksten gegrepen uit het leven over uiteenlopende onderwerpen.

Bombay Show Pig

Dit deels Haagse Indie-duo verzorgt de ultieme festivalmuziek op zaterdag: bewegelijk, zomers, veelzijdig en eigenzinnig. Bombay Show Pig bestaat uit Mathias Janmaat en Linda van Leeuwen.

Meer dan alleen muziek!

Naast de muziek is er van alles te doen met het bekende recept van MuteSounds met o.a. de trilvloer, sign dancers, aroma jockey, food, interactieve installaties, live acts en meer!

Zaterdagmiddag

Zaterdagmiddag is er van alles te doen op en rondom het surfdorp met leuke outdoor activiteiten: surfles, Afro Roots Dance, workshop gebarentaal en yoga op het strand.

MuteSounds KIDS

Zondag staat in het teken van de kleintjes! Er is van alles te doen in het surfdorp met leuke muziek, dansen met Kitty op een echte trilvloer, schminken en springen op een luchtkussen. Maar dat is niet alles want er is nog veel meer te doen.

Beach-hostel & camping

Wakker worden aan het strand, wie wil dat nou niet? Je kunt tijdens MuteSounds op het festivalterrein blijven slapen in het beach-hostel of op de camping. De volgende ochtend kun je genieten van een heerlijk anti katerontbijt.

Barbecue

Lekker barbecueën tijdens MuteSounds? Dat kan. Er is keus uit een vlees, vis of vega bbq. Dit is de perfecte bodem voor een feestje! Op het festivalterrein kun je tickets kopen voor de barbecue.

 

 

 

 

 

 

 

 

Click Enlarge

Event Listings

Deaf Rave on Tour to Bournemouth

We cannot wait to on our Road Trip to lovely south coast Bournemouth. This is an amazing time to meet everyone down there!

Celtic Deaf Festival

Celtic Deaf Festival is hosting a 2 day camping event in West Wales. On the 30th & 31st August 2019

Deaf Rave on Tour - Newcastle

We finally managed to organise a Deaf Rave gig up in the North of England. Full inclusion event!

Deaf Rave X Pon Your Tone X Dipha Barus

Thanks to the British Council and Dada Fest for making myself and MC Geezer from Deaf Rave's DREAM come true! To put on the first ever party for Deaf people in South East Asia! Another barrier broken down!

Deaf Rave X Pon Your Tone @ Ruci

Deaf Rave first official launch party in Jakarta, Indonesia on the 14th October 2018. Organised by the Pon Your Tone Collective and British Council. Also thanks to Ruth Gould from Dada Fest for recommending us to come over.

Click here for more Events