events

9 August 2013

Mutesound (Holland)

  •         

 

 

 

 

 

 

 

 

9/10/11 AUG 2013

KRAANTJE PAPPIE | BOMBAY SHOW PIG FREE ENTRANCEKRAMPFHAFT | SUPERJAM FT. DIGGY DEX & SKIGGY RAPZ | HEADPHONE (BE) | BOY KID CLOUD (UK) | AND MORE

Hostel & Camping tickets te koop! Tickets

MuteSounds

MuteSounds laat zien dat muziek meer dan een beat alleen is! MuteSounds zorgt keer op keer voor een verrassing met een uiteenlopende line up, de bekende trilvloer, sign dancers, live acts en nog veel meer... 

Kraantje Pappie

Waar is Kraan? Nou Kraan staat op vrijdag voor het eerst op het podium met Sign Dancers. Samen nemen zei je mee in zijn teksten gegrepen uit het leven over uiteenlopende onderwerpen.

Bombay Show Pig

Dit deels Haagse Indie-duo verzorgt de ultieme festivalmuziek op zaterdag: bewegelijk, zomers, veelzijdig en eigenzinnig. Bombay Show Pig bestaat uit Mathias Janmaat en Linda van Leeuwen.

Meer dan alleen muziek!

Naast de muziek is er van alles te doen met het bekende recept van MuteSounds met o.a. de trilvloer, sign dancers, aroma jockey, food, interactieve installaties, live acts en meer!

Zaterdagmiddag

Zaterdagmiddag is er van alles te doen op en rondom het surfdorp met leuke outdoor activiteiten: surfles, Afro Roots Dance, workshop gebarentaal en yoga op het strand.

MuteSounds KIDS

Zondag staat in het teken van de kleintjes! Er is van alles te doen in het surfdorp met leuke muziek, dansen met Kitty op een echte trilvloer, schminken en springen op een luchtkussen. Maar dat is niet alles want er is nog veel meer te doen.

Beach-hostel & camping

Wakker worden aan het strand, wie wil dat nou niet? Je kunt tijdens MuteSounds op het festivalterrein blijven slapen in het beach-hostel of op de camping. De volgende ochtend kun je genieten van een heerlijk anti katerontbijt.

Barbecue

Lekker barbecueën tijdens MuteSounds? Dat kan. Er is keus uit een vlees, vis of vega bbq. Dit is de perfecte bodem voor een feestje! Op het festivalterrein kun je tickets kopen voor de barbecue.

 

 

 

 

 

 

 

 

Click Enlarge

Event Listings

Deaf Rave New Eve Party

Deaf Rave is hosting a massive d/Deaf party in London and for Europe! Massive Deaf Djs and Sign Song performers line up. The venue in the clubland of Hoxton Colours in central London.

Deaf Rave at Bush Theatre

Bush Theatre has invited us to come over for Friday 16th August 2019 7pm - late for music!

Celtic Deaf Festival

Celtic Deaf Festival is hosting a 2 day camping event in West Wales. On the 30th & 31st August 2019

DJ Chinaman in Glastonbury Festival

Im so delighted that I will be at Glastonbury Festival 2019. Working as production crew for Contiental Drifts. It an honour to be chosen.

Deaf Rave @ Royal Greenwich Get Together

We are excited and happy to perform on the Saturday 29th June 2019 at the main stage at 2:40pm-3:10pm

Click here for more Events