events

9 August 2013

Mutesound (Holland)

  •         

 

 

 

 

 

 

 

 

9/10/11 AUG 2013

KRAANTJE PAPPIE | BOMBAY SHOW PIG FREE ENTRANCEKRAMPFHAFT | SUPERJAM FT. DIGGY DEX & SKIGGY RAPZ | HEADPHONE (BE) | BOY KID CLOUD (UK) | AND MORE

Hostel & Camping tickets te koop! Tickets

MuteSounds

MuteSounds laat zien dat muziek meer dan een beat alleen is! MuteSounds zorgt keer op keer voor een verrassing met een uiteenlopende line up, de bekende trilvloer, sign dancers, live acts en nog veel meer... 

Kraantje Pappie

Waar is Kraan? Nou Kraan staat op vrijdag voor het eerst op het podium met Sign Dancers. Samen nemen zei je mee in zijn teksten gegrepen uit het leven over uiteenlopende onderwerpen.

Bombay Show Pig

Dit deels Haagse Indie-duo verzorgt de ultieme festivalmuziek op zaterdag: bewegelijk, zomers, veelzijdig en eigenzinnig. Bombay Show Pig bestaat uit Mathias Janmaat en Linda van Leeuwen.

Meer dan alleen muziek!

Naast de muziek is er van alles te doen met het bekende recept van MuteSounds met o.a. de trilvloer, sign dancers, aroma jockey, food, interactieve installaties, live acts en meer!

Zaterdagmiddag

Zaterdagmiddag is er van alles te doen op en rondom het surfdorp met leuke outdoor activiteiten: surfles, Afro Roots Dance, workshop gebarentaal en yoga op het strand.

MuteSounds KIDS

Zondag staat in het teken van de kleintjes! Er is van alles te doen in het surfdorp met leuke muziek, dansen met Kitty op een echte trilvloer, schminken en springen op een luchtkussen. Maar dat is niet alles want er is nog veel meer te doen.

Beach-hostel & camping

Wakker worden aan het strand, wie wil dat nou niet? Je kunt tijdens MuteSounds op het festivalterrein blijven slapen in het beach-hostel of op de camping. De volgende ochtend kun je genieten van een heerlijk anti katerontbijt.

Barbecue

Lekker barbecueën tijdens MuteSounds? Dat kan. Er is keus uit een vlees, vis of vega bbq. Dit is de perfecte bodem voor een feestje! Op het festivalterrein kun je tickets kopen voor de barbecue.

 

 

 

 

 

 

 

 

Click Enlarge

Event Listings

Deaf Rave Presents Deaf Disco 1980s

End of summer for London, so we are going to celebrate in style for our Deaf community! Music and live performances from Deaf artists! Strictly Deaf Culture on the night!

Lewisham People's Day Festival

Deaf Rave is exciting to perform at the Lewisham People's Day Festival

Deaf Rave Gig

First FREE Deaf Rave gig of the year for 2017! A great start to get everyone together once again.

Turn It Up - Manchester

Turn It Up in Sheffield

Turn It Up will be doing a showcase at Sheffield deaf club on the 3rd of September come down and check out the Summer of Deaf and feel the DeafVibration

Click here for more Events